Glasba je življenje

Nekateri, ki se poznamo že dolgo časa, verjetno pomnite moje ideje o pisanju. O profesionalnem pisanju, karkoli že to pomeni pri nas. Biti pisatelj. Bile so začete knjige, eseji, romani … Po spletu okoliščin je vse to šlo v neznano. Računalniki so lahko zahrbtne žverce, če jih ne uporabljate pravilno. No, že tretjič v življenju je vse šlo v … oblak? Mogoče je to znak. Vsekakor je, saj nimam potrpežljivosti, da bi sedel po 8 ur za tipkovnico, dan za dnem, kot moj znanec Matjaž, ki je pisatelj. Seveda še vedno z veseljem pišem, tukaj in drugje, vendar kratke zadeve. Blog je moja oblika. Zdaj to vem. In sem s tem miren.

Po težkem začetku leta 2021, ko sem se boril z demoni teme, sem zdaj drugje. Spoznal sem, da je glasba tisto, kar me strastno privlači. Še vedno ne igram nobenega inštrumenta, vendar lahko svoje znanje in izkušnje ponudim glasbenikom na njihovi poti. To bo očitno del mojega življenja do smrti. In sem precej srečen. Res.

Danes vam ponujam krasne fante, ki so prišli v Slovenijo iz Malte. Odločili so se za profesionalno pot, za popolno predanost. Imajo cilj, imajo znanje in imajo pogum. Zato podpiram Decline The Fall in vam ponujam enega njihovih spotov za okus. Raziskujte dalje, vendar boste o njih še slišali. To vam zagotavljam. Pa srečno vsem.

 

Decline The Fall – Nemesis