Kakšne so vaše izkušnje s slovenskimi izvedenci? (Anketa)

Spoštovani!

Jesen 2014 bo med drugim prinesla tudi povečan civilni pritisk na slovensko politiko, da začne urejati področje slovenskih izvedencev klinične psihologije in psihiatrije. V Svetovalnici Akcija! želimo imeti čim večje število relevantnih podatkov kot argument proti Ministrstvu za pravosodje, ki je nadzorni organ izvedencev. Poleg posameznih primerov, ki se želijo izpostaviti – takšni se zatečejo po pomoč na različne nevladne organizacije – nas zanima tudi splošen pregled situacije glede omenjenih izvedencev. V ta namen smo pripravili anketo Kakšne so vaše izkušnje s slovenskimi izvedenci?. Hvala vsem za sodelovanje in delitev ankete.

Poleg odgovora na anketo lahko tisti z bolj obsežnimi izkušnjami te tudi opišete in pošljete kratek povzetek na info.akcija@gmail.com. Različne izkušnje bomo uporabili kot argument pri izvajanju civilnega pritiska. V primeru, da pošljete svojo zgodbo, navedite tudi ali želite biti izpostavljeni z imenom in priimkom ali zgolj anonimni. Vašo željo bomo spoštovali.

Konec maja 2014 je slovensko javnost razburkal uvodnik novinarke One Nike Vistoropski, ki opisuje takšne izkušnje: https://www.facebook.com/notes/zveza-odgovornih-proti-spolni-zlorabi/paradi%C5%BEnik-paradajz-uvodnik-nike-vistoropski-za-ono-dne-27-maja-2014/241887089352996 … Zgodba nikakor ni končana, zaradi odziva javnosti in samega prispevka so se premaknili tudi slovenski birokrati, vendar brez končnega rezultata.

[poller_master poll_id=”3″ extra_class=””]