Motivacija za življenje – napovednik

Projekt Motivacija za življenje, ki je skupno ime za serijo spletnih predavanj v živo, je tik pred uradnim začetkom. 16. septembra se bomo prvič videli in slišali v živo preko interneta. Mogoče že kaj prej … bodite pozorni na objave na Facebooku in Twitterju, saj se lahko zgodi kakšna brezplačna gverilska akcija že pred napovedanim datumom! Svetovalnica Akcija! tako vstopa v novo obdobje, ko bodo izobraževalne vsebine še veliko bolj približane posamezniku. Potrebujete zgolj računalnik in nekaj časa, nikamor vam ni treba odhajati, saj predavanja projekta Motivacija za življenje spremljate kar od doma.

Prijave na predavanja v živo zbiram na naslednji povezavi: http://maticmunc.net/ponudba-svetovalnice-akcija-glede-predavanj-v-zivo-na-spletu/ in promocijska cena 10 EUR za eno predavanje velja samo še do 10. septembra. Vsi prijavljeni boste prejeli vsa navodila preko elektronske pošte. V primeru nejasnosti lahko na isti način tudi vprašate in zahtevate dodatna pojasnila.

Napovednik s kratko predstavitvijo pa sem vam pripravil ob pomoči skupine Wombat solutions, ki ponuja rešitve za socialna omrežja. Se vidimo!

Predavanja Motivacija za življenje v živo na spletu bodo potekala ob torkih ob 20:00 in sicer dvakrat mesečno. Vsako predavanje bo trajalo 90 minut. Prvo predavanje bo v torek, 16. septembra 2014 ob 20:00, seveda na spletu. Osnovna tema prvega predavanja bo opredelitev ciljev in reševanja življenjskih problemov. Vprašanja boste lahko preko klepetalnice postavljali v realnem času in dobili tudi odgovor.