Motivacija za življenje – rezultati ankete in napoved predavanj

Najprej iskrena zahvala vsem, ki ste se izpolnili anketo glede vaših želja za predavanja v živo preko spleta. Prejel sem toliko odgovorov, da lahko svojo ponudbo za vas oblikujem tako, da bo zajela čim večjo skupino zainteresiranih. Seveda čisto vsake ideje in želje ne bo možno zadostiti že takoj v začetku, nekaj pa je jasno – predavanja v živo na spletu so vam zanimiva. Super!

Mogoče najprej glede primernega časa za predavanje na svetovnem spletu. Skoraj brez izjeme navijate za večerne ure med tednom, kar je tudi najbolj logično. Vikende imamo rezervirane za prosti čas s svojimi bližnjimi in dnevne ure so bolj ali manj namenjene službi, iskanju službe ali vsakodnevnim obveznostim. Torej, zvečer med tednom. Najbolj pogosta ura, ki se je pojavila, je 20:00. Kar se tiče dneva v tednu sem lahko prebral vse možnosti, od tega, da vam je vseeno, če je med tednom, do določenih različnih dnevov. In še eno dejstvo glede časovnega vidika – najbolj pogost ritem, ki vam ustreza, je dvakrat mesečno oziroma na 14 dni.

Ustavimo se pri denarju. Jasno je, da vsi skupaj nismo v idilični finančni situaciji. Tako ne preseneča, da je povprečna cena, ki ste jo pripravljeni plačati za 90 minutno predavanje v živo na spletu približno 15 EUR. Hvala za iskrenost, ponudba na koncu tega prispevka je oblikovana glede na vaše zmožnosti in mislim, da ni pretirana.

Glede tematik pa sem dobil najbolj pestre odgovore, ki jih bom skušal strniti v nekaj pomenskih skupin:

Navdušen sem, da vas zanima toliko različnih področji. Vsekakor jih ne moremo obdelati vseh naenkrat, imamo pa materiala za skupna druženja za dolgo časa. Pod krovnim imenom Motivacija za življenje bom tako pripravljal tematike glede na vaše želje, da boste vsi prišli na vrsto. Kot nekateri že veste, bodo ta predavanja inteaktivna, torej boste lahko vprašanja preko klepetalnice postavljali tudi vmes.

Kliknite tukaj in si preberite ponudbo Svetovalnice Akcija! glede predavanj v živo na spletu